اینورتر آسانسور یک دستگاه الکترونیکی می باشد که توصیه می شود در هنگام نصب آسانسور برای ساختمان خود، از این دستگاه حتما استفاده کنید. نام دیگر این دستگاه درایو بوده که در بازار به این نام نیز مشهور می باشد. به صورت خلاصه بخواهیم وظیفه اینورتر را بدانیم، کاهش میزان مصرف انرژی دستگاه، در کنار افزایش راندمان کاری و افزایش ایمنی و کاهش اسهلاک دستگاه و قطعات شما می باشد.
نحوه قرارگیری این دستگاه پر کاربرد و مفید، به این صورت می باشد که بین منبع اصلی یا همان برق شهری و آسانسور شما قرار می گیرد تا بتواند میزان برق مورد نیاز دستگاه شما را کنترل و به اندازه نیاز انرژی آن را فراهم کند.
کارکرد اینورتر آسانسور
اینورتر آسانسور دستگاهی است که جهت تبدیل توان ورودی با ولتاژ و فرکانس ثابت، به توان خروجی با ولتاژ و فرکانس متغیر به کار برده میشود. با توجه به این که دور موتور، تابعی از فرکانس منبع تغذیه است، از این رو اینورترها ابتدا برق شبکه را به ولتاژ DC تبدیل میکنند و سپس آن را توسط یک اینورتر مجددا به ولتاژ AC با فرکانس و ولتاژ متغیر تبدیل میکنند. بنابراین اینورتر آسانسور وظیفه کنترل دور موتور را بر عهده دارد.
اجزای تشکیل دهنده اینورتر
تریستورها و IGBT، از قطعات تشکیل دهنده درایوها هستند. وظیفه آنها کنترل ولتاژ یا کنترل فرکانس است. درایوها علاوه بر آسانسورها در جرثقیل، پمپ، فن، نوار نقاله، پله برقی و دستگاههای اکسترودر نیز، کاربرد دارند.
انواع اینورتر
در بازار به صورت کلی شرکت های مختلف کوچک و بزرگ این محصول الکترونیکی را طراحی و تولید می کنند. این شرکت ها هم می توانند خارجی باشند و هم شرکت های داخلی. اما تمامی این محصولات چه از لحاظ کیفیتی چه نوع کارکرد با یکدیگر تفاوت آنچنانی نداشته و مشابه هم می باشند.
البته، برخی از نسخههای اینورتر تولید شده توسط شرکتهای معتبرتر، دارای کیفیت بالاتری هستند. عموما، شما باید نوع اینورتر آسانسور خود را با توجه به نوع کاربری آسانسور مورد نظر انتخاب کنید. برخی از انواع مختلف برند تولید کننده درایو مانند اینورتر آسانسور جفران، اینورتر آسانسور اچ پی مونت و اینورتر یاسکاوا جزو درایو های معروف بازار می باشند که شما می توانید برای آسانسور های خود از این برند ها استفاده کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.