ریل آسانسور یکی از حساسترین قطعات آسانسور به شمار میرود و به همین دلیل است که در زمان خرید ریل آسانسور، باید دقت و اطلاعات کافی داشته باشید.این قطعه یکی دیگر از قطعه های اصلی آسانسور می باشد که در ایمن بودن و امنیت جان مسافران تاثیر زیادی دارد.
اولین مرحله در نصب آسانسور بعد از آهن کشی، نصب ریل و درب می باشد. جنس این قطعه از فولاد سخت بوده و با سطح مقطعی به شکل T معمولا در شاخه های 5 متری تولید می شوند. ریل های راهنما بر روی دیواره چاهک آسانسور نصب می شوند. از طرف دیگر، تنوع بالای سازندگان و وجود انواع مختلف آن در بازار، ممکن است شما را در هنگام خرید کمی سردرگم کند.
نکات مهم در انتخاب ریل آسانسور
برخی از عوامل مهمی که باید در انتخاب ریل آسانسور مدنظر قرار داد شامل: نوع آسانسور (هیدرولیکی، طنابکشی)، جنس ساخت (فولاد، آلومینیوم، استیل ضدزنگ)، میزان استحکام و دوام، سهولت نصب و نگهداری و همچنین انطباق با استانداردهای ایمنی است.
در نتیجه، با در نظر گرفتن این موارد و انتخاب ریل مناسب، میتوان از ایمنی و عملکرد مطلوب آسانسور اطمینان حاصل کرد.
انواع ریل آسانسور بر مبنای روش ساخت
برای مشخص نمودن روش های ساخت ریل های راهنما از پسوند های ذیل استفاده می شود:
پسوند A/ ساخت ریل به روش کشش سرد: ریل های سرد جهت استفاده در آسانسورهای معمولی تا سرعت 1.6 متر بر ثانیه و تعداد طبقات و ترافیک کم مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از این مدل در موقعیت هایی که دارای ارتفاع زیاد و سرعت کابین بالا می باشد، گزینه مناسبی نمی باشد.
پسوند B/ ساخت ریل به روش ماشین کاری: از این ریل ها جهت استفاده در سرعت های بیشتر از 1.6 متر بر ثانیه و تعداد طبقات بالا استفاده می شود. در این روش بعد از انجام نورد کاری برای اینکه سطح ریل صاف و بدون ناهمواری باشد به کمک ماشین های مخصوص، لایه برداری ریل را انجام می دهند تا زمانی که ریل به طور کامل صاف شود.
پسوند BE/ ساخت ریل به روش ماشین کاری با سرعت بالا: به این ریل ها اصطلاحا دوبار ماشین کاری شده می گویند. از این مدل ریل در سرعت های بالاتر از 2.5 متر بر ثانیه و ساختمان هایی که طبقات زیاد دارند استفاده می شود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.